Aktiviteter og træningAktiviteter og træning i Dansk Vizsla KlubIntet planlagt pt.AktivgrupperDer findes aktivgrupper i hele landet, som arrangerer træning og arrangementer, f.eks lokale markprøver og apporteringsprøver. Grupperne er typisk i regi af Korthårsklubben eller Dansk Ruhår Klub, men træning og arrangementer er typisk åbne for alle stående hunderacer. Kontakt de enkelte grupper for mere information.Aktivgruppen StorstrømmenHundeførere bosiddende indenfor område svarende til tidligere Storstrøms Amt har fortrinsret. VSA-træning, marktræning, lokalprøver mm.


Aktiviteter annonceres i Facebookgruppen af samme navn.


Kontaktperson: Anne Secher, acsec@dadlnet.dk

Lokal efterårsmarkprøve:

Aktivgruppen storstrømmen afholder Høstprøve, vores lokale efterårsmarkprøve


lørdag d. 22 aug. Kl 8:30 -


Adressen til Høstprøven er:

Hønselægget 3

4891 Toreby L.


Pris 250 kr


Tilmeldning til Bjarne på mail: Aktivstorstrom@gmail.comStående hunde Bornholm​Brugsprøve forventes at kunne finde sted 21./22. september.


Lydighed og apporteringstræning foregår i Ibsker jagtforenings regi


Mere information på Facebook-gruppen "Stående hunde Bornholm"

Tilskud til marktræningDet er muligt at søge Dansk Vizsla Klub om økonomisk støtte på op til 1000 kr. til marktræning i foreningsregi, hvor medlemmer af DVK er (med)arrangører og eller deltagere.


Træningen skal annonceres på DVK´s hjemmeside. Det forventede antal deltagere skal oplyses.


Ansøgning sendes til DVK´s kasserer/bestyrelse, og det skal fremgå, hvad støtten skal bruges til. Bestyrelsen afgør herefter, om støtten kan bevilges.


Ansøgningsfrist i 2019 var d. 1.marts.