Nytårshilsen fra formandenKære medlemmer


Så er endnu et år ved at være slut. Det er klubbens 40. år, og vi fejrede det i august med en fest for godt 40 medlemmer. Det var rart at gense gamle venner, og meget specielt at alle klubbens nulevende formænd var mødt op. Tak til alle for et godt jubilæum. Specielt vil jeg takke Nanna for at hun betalte for musikken.


Bestyrelsen har lagt sig i selen for at 2023 bliver lige så spændende et år at være medlem i. Der er selvfølgelig de traditionelle prøver og udstillinger, men vi håber at 2023 byder på flere aktiviteter rettet mod vores medlemmer. Følg med på hjemmesiden eller på Facebook. Vi følger med i og arbejder med forslag til nye avlsprøveregler. En ting er opdatering eller modernisering af Fælles Markprøveregler. Andet er at arbejde med at lade de tyske afprøvninger danne ramme om avlsgodkendelse, altså et alternativ til de nuværende regler. Vi kender i Dansk Vizsla Klub en del til arbejdet fra vor deltagelse i Brugsjagthunde samarbejdet.


Det er ved at være tid at betale kontingent for 2023. Det er uændret kr. 350 for personligt medlemskab og kr. 450 for familiemedlemsskab. Betaling overføres til vores bankkonto, reg. nr. 1551 kontonr. 1758284, eller MobilePay nr. 333255. Anfør gerne dit medlemsnummer.


Hvis der er en som brænder for at blive kasserer eller bogføre for klubben, så venligst kontakt mig for mere information. Det vil være en stor hjælp for os.


Har du forslag til hvad vi kan gøre bedre eller ønsker til aktiviteter (du behøver kun have ideen, så tager vi gerne over) så kontakt mig eller et andet medlem af bestyrelsen.


Vi ses vel til udstilling eller prøve i 2023?


Godt nytår!


PS Skulle du endnu ikke have modtaget Jagthunden for december, så kontakt mig venligst.


Med venlig hilsen


Formand for Dansk Vizsla Klub

Per Stouby

Barsebæk 66

4300 Holbæk


Tlf 24822624

E-mail pstouby@hotmail.com