Vizslaer til Racedyst 2020 i DJU's apporteringspøveI weekenden d. 25. og 26. juli blev der afholdt racedyst i DJU's apporteringsprøve på henholdsvis Fyn og Sjælland.


Her er et par beretninger fra prøverne:


Sjælland

Tina skriver:

Vi var til den sjællandske racedyst søndag. Allerede på morgens parole oplyste prøvelederen at der skulle fart på, da der i vejrudsigten var varslet masser af regn.


Der var 2 hold vizsla der deltog på dysten. Det ruhåret hold som bestod af Anne og Claus Scheher og Magnus Klamer Jørgensen. Det korthåret hold bestod af Sofie Skovly, Kenneth Ejehag og Thommas Matthisen.


Det var en prøve der fungerede godt og vi var færdig inden regnen for alvor tog fat. Resultaterne var desværre ikke som vi havde ønsket os. Anne og Athos var super gode og fik 30 point og var med i Matchning. Claus og Harley fik 29 point, Kenneth og Bertil fik 27 point. De andre hunde lavede fejl på noget der plejer at være på plads men sådan er det jo med levende væsner en gang i mellem.


Da prøven var slut mødes vi hos os, regnen var over, solen var fremme. Hundene fik en gåtur og bagefter hyggede vi alle. Tak for en god og hyggelig dag.

Fyn


Klaus skriver:


Racedysten Fyn er nu afviklet.

Jan og Jeg har haft en fantastisk dag, med massere af spænding.


Vi kom på 3 pladsen som hold. Jan med 30 point. Min Jalmer med 30 point Og min Thea med 25 point. Der deltog 30 hunde på 10 racer. 4 racer bestod.


Hele 12 hunde skulle i match da de alle havde 30 point. Så Jan og Jeg måtte igang igen, og spændende var det😊 min Jalmer var ude 2 gange da vi var 2 hunde med samme tid på 3-pladsen. Jalmer kom på 4 pladsen, sejt af den gamle dreng.


Håber på der flere der vil være med til næste