SJD udstillingen i Vissenbjerg mm. aflyst pga. Covid-19, og generalforsamlingen udsat til 23. august 2020.15. april 2020


Som følge af Covid-19 pandemien og myndighedernes forbud imod større forsamlinger, er mange arrangementer i regi af DKK, SJD, 5-klub og Dansk Vizsla Klub desværre blevet aflyst. Det har blandt andet påvirket forårets afholdelse af markprøver og unghundetest, og nu er en række store hundeudstillinger henover sommeren også aflyst.

Det drejer sig specifikt om den store SJD udstilling i Vissenbjerg på Fyn, samt DKK's internationale og nordiske udstillinger i Roskilde og Vejen, som netop er blevet aflyst. DKK har i skrivende stund ikke meldt noget ud om udstillingerne på Bornholm.


Deltagere vil få refunderet deres tilmeldingsgebyr, men forvent at der går et par dage, da blandt andet DKK har nedsat bemanding pga. hjemsendte medarbejdere.

Dansk Vizsla Klubs generalforsamling, der normalt afholdes i forbindelse med udstillingen i Vissenbjerg, er indtil videre rykket til d. 23. august 2020, hvor den afholdes samtidigt med familiedagen i Tommerup på Fyn, såfremt den slags arrangementer er tilladt til den tid.


Vi holder øje med myndighedernes anbefalinger, og opdaterer løbende hjemmesiden og klubbens facebook-side.


Det er ærgerligt, at vi i denne tid går glip af mange aktiviteter med vores dejlige hunde, men jo bedre vi allesammen er til at følge myndighedernes retningslinjer nu, jo før kan vi begynde at mødes igen.


Så pas på hinanden, sprit af og hold afstand til vi ses igen!


/Webmaster